ХАКЕР СИМУЛАТОРИ БЕЗПЛАТНО !!! :) - трета част - ONLINK - същата игра, но от друг програмист е направил изцяло нова и подобрена версия със собствена инсталация. сваляте файла, разархивирате, инсталирате и после сте най-добрия хакер в света :) в тази версия обаче не можете да правите копие на потребителските файлове :) така че ако ви хванат, почвате от начало :)

http://karadev.net/onlink/ <<<<< линк за сваляне

https://www.youtube.com/watch?v=JElmLDrEDX0 <<<< линк в тубата за видео хелп за старт

 

ХАКЕР СИМУЛАТОРИ БЕЗПЛАТНО !!! :) - втора част - UPLINK V_1.55

линк за сваляне >>>>>>>>>> http://karadev.net/uplinkv155/

- версия на оригиналната игра, леко подобрена във времето от различни програмисти. можете да си изтествате познанията и уменията във мрежовите задачи на интернет и лан конфигурациите в играта. внимавайте да вне ви хванат. както и във UPLINK_OS също можете да направите архивно копие на потребителските си файлове в играта и да ги възстановите, ако ви гепат че ровите в на хората компютрите :)

https://www.youtube.com/watch?v=JElmLDrEDX0 <<<< линк в тубата за видео хелп за старт

 

НОВООО !!!! ХАКЕР СИМУЛАТОРИ БЕЗПЛАТНО !!! :) вече можете да изтеглите три различни версии на една и съща игра UPLINK !!!

http://karadev.net/uplinkos/ << линк за сваляне

версия 1 - UPLINIK_OS - е последната модификация на играта с много добра графика и функции. леко съм променил цветната схема да се вижда по-добре и някой разположения на менютата за по-голямо удобство. ако искате да направите други промени по цветната схема, има начин но внимавайте с кода, който променяте.

в играта започвате от най-ниската позиция в ранглистата, докато минавате мисиите ще вървите нагоре. внимавайте да не ви хванат :). но за това има вариант да си направите резервно копие на процеса на вашия профил и след като ви гепат, само прекопирвате файловете върху старите и продължавате да хаквате :). как става това, малко ще си поблъскате главите. всичко е в директориите на инсталиранта игра. малко хакване на играта, да не са разочаравете, че са ви хванали и не сте добър хакер :)

изтеглете архива, разрахивирайте в директория по избор, когато стартирате играта, се регистрирайте като агент и след това можете да започвате. има първа мисия която е обучителна, можете да си настроите резолюцията на декстопа, има и други полезни настройки на графиката.

ПРИЯТНО ХАКВАНЕ НА КОМПЮТРИ И СЪРВЪРИ.

в интернет има доста инфо за тази игра, как да се справите с по-сложните задачи, особенности на играта и други.

https://www.youtube.com/watch?v=JElmLDrEDX0 <<<< линк в тубата за видео хелп за старт

 

 

 

 

 

 

 

 

 

нова версия на играта GREYHACK, можете да я изтеглите от тук

ЛИНК >>> http://karadev.net/basto/Grey_Hack_v0.7.3382_setup.rar

нови мисии, команди, оправени грешки и доста още повече в новата версия :) за желаещите да потренират със линукс администрацията и употребата на мрежовите команди

новата версия на GREY HACK e ВЕЧЕ ТУК !!! МОЖЕТЕ ДА СИ Я ИЗТЕГЛИТЕ ОТ ТОЗИ ЛИНК
https://drive.google.com/uc?export=download&confirm=P8RD&id=1HAadBRnNO5Vul-8J_yM4Jcyp_kOwduxj