ЗАДАЧА - ресет на брояча

ЗАДАЧА ЗА СПИЦИАЛИСТИ и начинаещи и пишман програмисти да се направи програма на С която да се вкарат числата от индикаторите в процесора и да се направи програма с която да се задав стойност от оператора при която да се нулира брояча. числата от броячите да се показват на дисплея при броене, да се показва избраното число за нулиране, да преброява колко пъти е нулирал на избрано число и да запомня в еепрома като лог файл на кое число колко пъти е бил нулиран брояча АТАКА спициалисти.

готовите софтуерни решения на С /си/ можете да изпратите на емайлите на сайта. ПРИЕМАТ СЕ САМО СОРС КОД във RAR /рар/ файлове за MPLAB /МПЛАБ/ и ХС8 компилатора на MICROCHIP /микрочип/.

 

МНОГО ЗА ЧЕТЕНЕ, СВАЛЯНЕ И ПРОЕКТИРАНЕ - част 2

МНОГО ЗА ЧЕТЕНЕ, СВАЛЯНЕ И ПРОЕКТИРАНЕ - част 2

http://saeedsolutions.blogspot.com/?view=magazine

 

огромна библиотека с проекти

огромна библиотека с проекти, ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО ПЕЧЕЛИШ ОБЕЗАТЕЛНО !! ;)
http://electronics-diy.com/index.php

 

проекти, схеми, обучение и много други на този сайт

проекти, схеми, обучение и много други на този сайт
https://microcontrollerslab.com/category/pic-microcontroller-tutorials/

 

още един сайт с много инфо и сорс код за процесори

още един сайт с много инфо и сорс код за процесори
 

https://www.best-microcontroller-projects.com/


печатна платка ръчна изработка, монтаж - така наречения - ЛЕТЯЩ :) гледайте внимателно и мислете и правете както смятате за добре, :) аз само ви показвам варианти направени от специалисти, дали работи дали не работи вие си преценете :)

но все пак има платка, или поне основа, макар и хартиена, за пътечки са използвали кабели, като цяло, основните изисквания са спазени, само качеството малко не е добрем но все пак е прототип, следващите варианти на проекта ще бъде както трябва :), ааа забрайх да питам >> вашите проекти и резултати как изглеждат ? по-добре или по-зле от този вариант